RUIMTES

Het Motorblok is gemaakt voor de verschillende stadia van een proces. Van de kleine motoriek in het atelier, naar het repeteren in de studio naar het grote uitproberen in de zaal met telkens, uiteraard, de beste ideeën en ontmoetingen aan de bar.

De volgende makers gingen je voor: 
Korthals Stuurman, TG Winterberg, Eigen Werk Theaterteam, Thanasis I/O, Kiki Schippers, The Fame Game, Bureau Vanaf2, Meneer Monster, SenF Productions, SHIFFT, FluXus, Lonneke van Leth, ISH Dance Collective, STIP Theaterproducties, Rumah-Afra, Ten-Hut, BarokOpera Amsterdam, Stichting Noorderklank

ONZE ZAAL

Het was een enorme puzzel onze grote zaal zowel volledig ingericht als zo multidisciplinair en multi-inzetbaar mogelijk te maken. We hebben een technische basis-zaal ingericht. Met zwevende vloer, volledige PA en een ingericht en bewegend technisch dak. Alles is los te verrijden, hijsen, patchen en bedienen. Iedere professional kan hier aan de slag. 

Klik hier voor de technische specificaties.

ONZE STUDIO

Een oude witte fabrieksruimte met prachtig natuurlijk licht door de lichtstraat over de volledige lengte van de studio. Zo sober en leeg mogelijk en tegelijkertijd volledig ingericht voor vrijwel alle kunstdisciplines of bijeenkomsten. Met haar ruime afmetingen van 12 x 7,30 m, een oppervlakte van 90 m2. 

ONS ATELIER

Het atelier is Het Motorblok in het klein. Hier zitten makers van allerlei pluimage: theater, architectuur, beeldende kunst en hier houden de gebruikers van de ruimtes kantoor. We delen faciliteiten, kennis, koffie en het uitzicht. Er komt af en toe een plek beschikbaar om vast of tijdelijk te komen werken, onderzoeken of maken. Informeer naar de mogelijkheden via onze contact pagina. 

ONZE HUISKAMER

Midden in het pand komt een horecagelegenheid waar huurders en de ruim vijftig vaste kunstenaars en makers die in de fabriek gevestigd zijn elkaar ontmoeten. Zo ontstaat er een fysieke plek waar men elkaar kan inspireren, ideeën uitwisselen en nieuwe samenwerkingen kan ontwikkelen. Dit café is de huiskamer van Het Motorblok, een ruimte die open is voor alles en iedereen.