MAKERS

Binnen Het Motorblok zijn een aantal vaste makers gevestigd. Deze makers delen hetzelfde kantoor, hetzelfde atelier, en repeteren allemaal in de studio en zaal van Het Motorblok. Gezamenlijk zijn zij de dagelijkse groep makers aanwezig in Het Motorblok en allen denken en helpen mee met de programma’s van Het Motorblok.

Kat op het Spek

Is een theatergroep van Thijs Prein, Roelof Pothuis en Gemma Hauptmeijer, met nauwe betrokkenheid van Ko van den Bosch en Gerardjan Rijnders. Zij willen theater, literatuur, cultuur en actualiteit verbinden aan de hand van verhalen. Rauwe, poëtische, lekkere verhalen. Verhalen die je meenemen in een andere kijk op onze wereld.

Klik hier voor de WEBSITE


Collectief Het Paradijs

Is een mimecollectief bestaande Luuk Weers, Vincent van Woerkom, Ivar Schutte, Floor Öfner en Christiaan Uytdehaage. Ze rijgen humor en tragiek aan elkaar, nemen de tijdsgeest op de hak en zetten hun hele hebben en houwen in voor eenzelfde doel: een verhaal vertellen en er alles uithalen wat erin zit.

Klik hier voor de WEBSITE


Sarah Jonker

Is theatermaker en beeldend kunstenaar. Haar tekeningen zijn poëtisch, humoristisch en theatraal. Haar donkere, absurde universum zit barstensvol afgehakte ledematen en ongepolijste seksualiteit. In haar spontane composities die gemaakt zijn met Oost-Indische inkt, krijt en waterverf zitten surrealistische en post-expressionistische elementen. Sarah maakte voorstellingen bij o.a. Likeminds, De Toneelmakerij en ‘t Barre Land. 

Klik hier voor de WEBSITE


Ropes Aligned

Vertical Dance Theater Amsterdam

Natasja Bode en Suzanne de Bekker hebben de missie om hun unieke kunstvorm een plek te geven in het huidige culturele aanbod en mensen te kennis te laten maken met verticale dans. Zij gaan graag de uitdaging aan met andere visuele performance kunstenaars en muzikanten om samen kunst naar de mensen toe te brengen in de openbare ruimtes. 

Klik hier voor de WEBSITE


Janneke Rinzema

Is een alleskunner, van cabaret tot scenario’s, van satire voor TV tot zingen op de radio. Ze is hoofdredacteur van De Pin, schrijft voor De Speld en maakt momenteel tal van nieuwe Podcasts.

Klik hier voor de WEBSITE